Koledzy jak możecie podeślijcie mi też logo będę wdzięczny; [email protected]
Proszę logo .cdr v.9 w załączniku. Poprawione "kanty", wyrównane skosy.
Ale literki WWW dalej na siebie zachodzą i ploter marudzi że jest błąd...
Dwa posty wyżej jest wersja poprawiona w *.cdr Jak ktoś potrzebuje w czymś innym ( *.ai, *.eps, itd ), albo nie daje rady z rapida, to niech da znać poślę mailem.
a ktos jakis fajny pomysl na wkomponowanie logo razem z logo skody w okragly brelok? Bo grafik ze mnie zaden. Chodzi o taki brelok (dwustronny):
W Fotonecie kosztuje 5zl, a dostawa jest za darmo
Chce sobie podmienic brelok, bo ten co dostalem na Kocmyrzowskiej to jako bron moze sluzyc, taki ciezki
A przy okazji, ktos ma dobrej jakosci logo Skody?
Ale literki WWW dalej na siebie zachodzą i ploter marudzi że jest błąd...
Dwa posty wyżej jest wersja poprawiona w *.cdr Jak ktoś potrzebuje w czymś innym ( *.ai, *.eps, itd ), albo nie daje rady z rapida, to niech da znać poślę mailem.
Spokojnie, to nie potyczka, kto zrobił lepiej :wink:
www zawsze można rozsunąć.
O, TUTAJ już poprawiłem.
...Spokojnie, to nie potyczka, kto zrobił lepiej :wink:
www zawsze można rozsunąć...
No jasne, że nie, nawet mi to nie przyszło do głowy :roll: ...
Po prostu wiele agencji reklamowych na widok takiej wlepki kreci nosem, bo powierzchnia mała ( cena z m2 powiedzmy ok. 1pln za szt. wlepki ) a roboty stosunkowo dużo ( dużo drobnych znaków do "ręcznego" wybierania ). Jak dojdzie do tego jeszcze problem przy ładowaniu na ploter, to albo olewają robotę i spuszczają klienta, albo rypią np. 30 pln za zrobienie poprawki.
Kto się na tym zna, poprawi w kilka sekund, ale jak ktoś nie ma dojścia do Corel-a to może mieć problem.
Komentarz